ANKARA / ÇANKAYA - Hilmi-Hatice Aksoy Ortaokulu

Ağu

8. Sınıf Öğrencilerimizle birlikte Gazi Anadolu Lisesi, Aziz Sancar Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Ümitköy anadolu Lisesine tanıtım gezileri gerçekleştirildi.

Katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

GEN BANKASI BİLİMSEL OKUL GEZİSİ

Bilim Fen Teknoloji Kulübü Başkanı  Ayten Erzurumlu Sütçü tarafından organize edilen ve Fen Bilimleri Öğretmenimiz Lale Sinanoğlu'nun da eşlik ettiği "Tarım Orman Bakanlığı Türkiye Tohum Gen Bankasına Bilimsel Gezisi" Okulumuz Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü ile 8-C sınıfı öğrencilerinin  katılımıyla 6 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

"Öğretmenler Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır..."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mrt

OKUL TEMELLİ MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA OKUL MÜDÜRÜMÜZ YASEMİN KOCAMAN TARAFINDAN "KURUM KÜLTÜRÜ" KONULU KURS VERİLDİ.

5 GÜN (30 SAAT) SÜRELİ BU KURSA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ KATILDI.

Mrt

OKUL TEMELLİ MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA DR. ÖĞRETİM ÜYESİ TANSEL YAZICIOĞLU TARAFINDAN "KAYNAŞTIRMA BÜTÜNLEŞTİRME YOLUYLA EĞİTİM UYGULAMALARININ NİTELİĞİNİN ARTTIRILMASI" KONULU SEMİNER VERİLDİ.

2 GÜN (10 SAAT) BU SEMİNERE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ KATILDI.

Mrt

Cumhuriyetimizin 99.yılını velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutladık.

Cumhuriyeti kuran ve bizlere emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarına saygı ve minnetle anıyoruz.

"Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir. Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır."

Mustafa Kemal ATATÜRK

May

Bakanımız Prof. Dr. Ziya SELÇUK ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan AKPINAR ile birlikte, Ankara genelinde LGS ve YKS sınavlarında en başarılı olan ortaokul ve lise müdürleriyle gerçekleştirilen toplantıya Okul Müdürümüz Yasemin Kocaman da davet edilerek katıldı. Bu toplantıda Eğitim-öğretim hakkında değerlendirmeler yapıldı.

2020-2021 LGS sınavında büyük başarı elde eden 8. sınıf öğrencilerimize, emeği geçen öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.