ANKARA / ÇANKAYA - Hilmi-Hatice Aksoy Ortaokulu

Hilmi-Hatice Aksoy Ortaokulu

Konutkent Mah. 2965. Cadde No19/1A Çayyolu, Çankaya/ANKARA
Vizyon
Daima değerlerine sahip çıkan, yeteneklerinin farkında olan ve yaşamsal becerilerini sürekli geliştiren öğrenciler yetiştirip topluma kazandıran, bu amaca yönelik akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları toplumun her kesimi tarafından kabul edilip tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, Teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim Hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen Çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Başarılar
-2020-2021 LGS sınavında 8.sınıf öğrencilerimizin %41´i ilk %10´luk dilim içerisinde yer alarak Ankara İli Genelinde başarılı ilk 5 Ortaokul arasına girilmiştir. - Sporda çeşitli branşlarda İl ve İlçe dereceleri, - DSİ tarafından düzenlenen Resim Yarışmasında 2.lik ödülü
Ulaşım
Okul önünden geçen 163 no´lu Halk otobüsü ve metroyla Kızılay´a ulaşım sağlanmaktadır.(Okul önünden geçen ringler metroya ulaştırır.)Okulun hemen karşısında taksi durağı bulunmaktadır.Ayrıca AŞTİ´ye giden minibüsler de okulun önünden geçmektedir.
Öz Üstün Tur. Ltd. Şti tarafından sağlanan Öğrenci Servisi mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Konutkent 1 Mahallesinde olup, hemen okulun önünde bir park ve çarşı yer almaktadır. Okulumuz etrafında siteler ve villalar bulunmaktadır.
25 km
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sporda çeşitli branşlarda İl ve İlçe dereceleri (Futsal, Futbol, Basketbol)
Tubitak 4006 Bilim Fuarı